Christian Travel > Circuit Grecia > Excursie Grecia cu autocar plecare din Constanta

Excursie Grecia cu autocar plecare din Constanta

3 stele

- Grecia

Circuit, Mic dejun

Transport: Autocar

Valabilitate oferta: 28.09.2019 - 07.10.2019, 10 zile / 9 nopti

485 Euro / Persoana

Circuit in Grecia cu vizita la Manastirea Sf. Nectarie

REZERVA OFERTA

Detalii oferta

G R E C I A – PERIPLU LEGENDAR
CIRCUIT cu mini-sejur KAMENA VOURLA si Insula ZAKYNTHOS
Autocar 10 ZILE / 9 NOPTI
Plecare: 28.09.2019
   
28.09.2019: CONSTANTA – SANDANSKI ( 820 km )
Ora 06.00 plecare din CONSTANTA de la sediul agenţiei. Dupa-amiaza sosire la SANDANSKI – cocheta statiune din sudul Bulgariei, aproape de granita cu Grecia. Cazare hotel Sveti Nikola 3* ; www.hotelsvetinikola.com (sau similar)
29.09.2019: SANDANSKI – KAMENA VOURLA ( 460 Km )
Mic dejun. Grecia are atat de multe locuri de vizitat, unele inca nedescoperite de cei mai multi turisti, incat poti sa revii de fiecare data fara sa te plictisesti. Una dintre ele este statiunea Kamena Vourla amplasata in Golful Maliakos, recunoscuta pentru apele sale termale si pentru cadrul natural in care te afli: munti, plaja si mare care iti fac fotografiile spectaculoase.
Cazare si cina hotel Galini Wellness & Spa Resort 5*; www.mitsishotels.com ( sau similar)
30.09.2019: Mic dejun. Program la alegere pentru a va bucura de mare si soare sau *optional: excursie pe legendarul Munte Pelion care isi fascineaza si uimeste vizitatorii cu satele pitoresti cu un stil arhitectonic unic. Vom admira Portaria si Makrinitsa – balconul Pelionului, un renumit sat de munte, cu strazi pietruite, magazine cu suveniruri, plante de ceai si multe taverne cu vedere panoramica asupra orasului Volos. Muntele Pelion are o frumusete aparte in fiecare perioada a anului si ii invita pe toti sa o descopere si sa se bucure de ea pe deplin.
Legendele spun ca aici ar fi fost taramul centaurilor, creaturi mitice jumatate om, jumatate cal. De aceste locuri se leaga si numele lui Iason conducatorul argonautilor, care a plecat din Volos în căutarea Lanii de Aur. Legendele mai spun ca si zeii Olimpului au ales, pentru frumusetea sa, Pelionul ca resedinta de vara, iar de aici s-a nascut Odiseea lui Homer.
Cazare si cina hotel Galini Wellness & Spa Resort 5*
01.10.2019:  Dupa micul dejun – program liber pentru odihna, plimbare in statiunea Kamena Vourla sau *optional vom vizita Insula EVIA care este a doua ca marime dupa Creta si una dintre  cele mai frumoase insule ale Greciei. Peisajele muntoase alterneaza cu cele marine, conferind o frumusete unica si speciala zonei.Vom face popas in statiunea termala EDIPSSOS unde izvoarele cu ape binefacatoare se varsa direct in mare, apoi la Manastirea Sfantului Cuvios David, aflata in apropierea localitatii Rovies, dupa care vom poposi la Manastirea Sfantul Ioan Rusu ce se află în localitatea Prokopi. Dupa amiaza ne vom intoarce pe continent. Cazare si cina hotel Galini Wellness & Spa Resort 5*.
02.10.2019: KAMANA VOURLA – DELFI – Insula ZAKINTHOS (320 Km)
Mic dejun si calatoria continua. Grecii antici considerau Delfi central lumii. Situl se afla pe versantul sudic al Muntelui Parnassos, cu deschidere asupra unei vai largi, plina de maslini, care se revarsa catre coasta. Mitologia greaca ne povesteste ca zeul Apollo l-a urmarit si l-a ucis pe Sarpele Piton, fiul zeitei 
Gaia, cel care pazea intrarea in sanctuarul dedicat mamei sale. Numele locului deriva din simbolul lui Apollo, delfinul. Vom vizita situl arheologic si muzeul, iar apoi ne vom continua calatoria catre Portul 
Killini. Vom trece pe unul din cele mai frumoase si spectaculoase poduri din lume, Podul Rion – Antirion, cea mai lunga punte din lume – 2252 m care face legatura dintre continent si Peloponez.
De la Killini vom traversa cu ferry-boat-ul pana in Zakynthos, una dintre cele mai indragite si frumoase insule ale Marii Ionice. Cazare hotel Phoenix 3*; www.zantephoenix.gr (sau similar)
03.10.2019: Mic dejun. Program la alegere pentru a va bucura de frumusetea insulei individual sau *optional: vom fi oaspetii capitalei – ZANTE pe care o vom cunoaste intr-un tur pietonal alaturi de ghidul local. Strabatand strazile mici si noile bulevarde, admirand casele cu fatade elegante cu influente din arhitectura venetiana vom intalni: Castelul - citadela venetiana situata pe o colina ce ofera o imagine panoramica a orasului, Biserica Sf. Dionisos unde se afla moastele sfantului patron al orasului, Muzeul Grigoris Xenopoulos, Muzeul Bizantin, Muzeul Solomos si Kalvos, Biblioteca municipala.
In continuare trecem prin Volimes – sat pitoresc de munte si ajungem la NAVAGIO – colt de paradis terestru.Peisajul aici, la Navagio are acea frumusete simpla si magica a Greciei – fantezie cromatica in alb si albastru, loc unde se imbina spectaculos peisajul marin cu cel montan.
Ne continuam drumul si facem oprire la Manastirea  Anafonitria construita in sec.15,  iar apoi facem un popas in satul Litakia pentru a vizita o vestita fabrica de ulei de masline.
Dupa amiaza tarziu reintoarcere la hotel Phoenix 3*.
04.10.2019 : Mic dejun. Zi la dispozitie pentru a va bucura de frumusetile insulei sau daca vremea permite de plaja sau de o croaziera in jurul insulei. Puteti incheia ziua * optional la o taverna cu mancare, muzica si atmosfera specific greceasca. Cazare hotel Phoenix 3*;
05.10.2019: Insula ZAKYNTHOS – PATRAS – LEFKADA (280 Km)
Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Insula Zakynthos – Floarea Levantului. Dupa ce vom ajunge din nou in Peloponez vom face o scurta oprire in PATRAS – orasul port unde in cea mai mare Catedrala din Balcani se afla moastele capului Sf. Apostol Andrei – ocrotitorul orasului. In continuare ne vom indrepta catre Insula Lefkada (traversam pe podul mobil) care este una din cele mai frumoase, desi putin cunoscute insule ale Greciei. Cazare hotel Lefkas 3* ; www.hotel-lefkas.gr (sau similar)
06.10.2019 : LEFKADA – PARGA – SIDIROKASTRO (520 Km)
Mic dejun. Parasim Lefkada, dar vom continua da admiram peisajul spectaculos al Marii Ionice cu o scurta oprire la Parga. Orasul de munte are o arhitectura aparte, datorita caselor vesel colorate amplasate in amfiteatru si a labirintului de strazi inguste, pietruite. De pe faleza puteti admira golful linistit si insula pe care se afla manastirea Panaghia. Ne continuam calatoria spre Sidirokastro (castelul de fier) – oras pitoresc din zona Greciei de nord. Seara,ne va mai ramane timp pentru plimbare pe strazile orasului si o intalnire cu magazinele ce ne vor atrage cu reduceri specifice sezonului de toamna. 
Cazare hotel Olympic 3* (sau similar); www.hotelolympic.gr
07.10.2019 : SIDIROKASTRO – CONSTANTA (850 Km)
Mic dejun. Plecare spre  Constanta, cu sufletul plin de frumusetile Eladei si cu dorinta de a reveni si a cunoaste inca multe alte locuri care vorbesc de nemurirea geniului grec.
 
TARIF Early booking: 485 EURO/ persoana (cazare in camera dubla)
*Reducerea se aplica pentru inscrieri pana la 31.05.2019
La inscriere se plateste un avans de 200 Euro/pers.
( Grup minim 35 pers)
 
Servicii incluse:                                                                            :
- transport cu autocar clasificat, 2 soferi              
- taxe autostrazi, tranzit Bulgaria, Grecia. Taxa pod Rion-Antirion  
- parcari autocar                        
- ghid însotitor pe tot parcursul excursiei                                                                                         
- 9 nopti cazare cu mic dejun (1 n Sandanski – htl.3*, 3 n Kamena Vourla – htl.5*, 3 n Insula Zakynthos  – htl. 3*,1 n Insula Lefkada  – htl. 3*, 1 n Sidirokastro – htl 3*)
      - 3 cine / Kamena Vourla
- Ferryboat Killini – Zante – Killini pentru turisti si autocar
- poliţa de asig.pt.insolvabilitate si/sau faliment        
                          
Nu sunt incluse in pret:
- Asigurarea medicala  43 lei/ pers;
- Excursiile optionale: 
 * Excursie Volos si satele traditionale de pe Muntele Pelion =  40 Euro/pers; 
grup minim 20 pers.participante ; (Include: autocar, ghid local si insotitor roman de grup);
 * Excursie in Insula Evia = 50 Euro/pers; grup minim 20 pers.participante;
 (Include: autocar, bilete ferryboat autocar si turisti, ghid local si insotitor roman de grup);
• Turul Insulei Zakynthos = 25  Euro/pers ; grup minim 20 pers participante
(Include: autocar, ghid local si insotitor roman de grup);
• Seara traditionala greceasca cu cu muzica live la o taverna locala; grup minim 20 pers.participante
 
Acte necesare:
- pasaport valabil min.6 luni sau carte de de identitate (pentru adulti)
- pentru copii minori sunt necesare : pasaport si declaratia notariala de accept a parintilor (in cazul in care parintii sau unul dintre parinti nu insoteste copilul)
       
NOTA:
- Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierii. 
- Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile cu respectarea in totalitate a serviciilor mentionate in program.
- Clasificarea hotelurilor este cea acordata in mod oficial de Ministerul Turismului din Grecia.
- In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora ca: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc., ce pot avea consecinte in derularea programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata , agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si, in consecinta , nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- In cazul in care unui turist i se va interzice ,de catre autoritatile de frontiera, iesirea sau intrarea din/in tara respectiva, acestuia nu i se mai poate restitui nimic din contravaloarea excursiei iar agentia nu va suporta  cheltuielile  necesare repatrierii.
 

Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat, 2 soferi
- taxe autostrazi, tranzit Bulgaria, Grecia. Taxa pod Rion-Antirion
- parcari autocar
- ghid insotitor pe tot parcursul excursiei
- 9 nopti cazare cu mic dejun (1 n Sandanski - htl.3*, 3 n Kamena Vourla - htl.5*, 3 n Insula Zakynthos - htl. 3*,1 n Insula Lefkada - htl. 3*, 1 n Sidirokastro - htl 3*) - 3 cine / Kamena Vourla
- Ferryboat Killini - Zante - Killini pentru turisti si autocar
- polita de asig.pt.insolvabilitate si/sau faliment

Servicii neincluse

- Asigurarea medicala 43 lei/ pers
- Excursiile optionale: * Excursie Volos si satele traditionale de pe Muntele Pelion = 40 Euro/pers
grup minim 20 pers.participante
(Include: autocar, ghid local si insotitor roman de grup)
* Excursie in Insula Evia = 50 Euro/pers
grup minim 20 pers.participante
(Include: autocar, bilete ferryboat autocar si turisti, ghid local si insotitor roman de grup)
- Turul Insulei Zakynthos = 25 Euro/pers
grup minim 20 pers participante (Include: autocar, ghid local si insotitor roman de grup)
- Seara traditionala greceasca cu cu muzica live la o taverna locala
grup minim 20 pers.participante

 

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.