Christian Travel > Circuit Transilvania si Bucovina > Vacanta de vara: Transilvania si Bucovina

Vacanta de vara: Transilvania si Bucovina

3 stele

Bucovina - Romania

Circuit, Demipensiune

Transport: Autocar

Valabilitate oferta: 18.07.2021 - 23.07.2021, 6 zile / 5 nopti

1495 Lei / Persoana

Bucovina - vesela gradina si pamant binecuvantat de Dumnezeu

REZERVA OFERTA

Detalii oferta

Vacanta de vara Transilvania si Bucovina
18 – 23.07.2021
Circuit autocar 6 zile / 5 nopti, DEMIPENSIUNE
          
Ziua 1: CONSTANTA - FAGARAS
Plecare de la sediul agentiei, la ora 07:00 catre Fagaras, un pitoresc oraş montan din judeţul Braşov. O plimbare  pe stradutele orasului Fagaras poate cuprinde mare parte din cladirile istorice ale orasului, din manastirile si bisericile sale, inconjurate de un peisaj montan superb oferit de masivul Fagaras .Cazare si cina hotel Bulevard 3*  www.hotel-bulevard.ro (sau similar)
 
Ziua 2: FAGARAS - Salina TURDA - CLUJ
Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizita Cetatii Fagarasului, care după un lung proces de restaurare a fost readusă la gloria de odinioară, fiind una dintre cele mai mari și populare fortificații din România. Mai mult, monumentul găzduiește și Muzeul Țării Făgărașului. Vom vizita toate sălile cetății și explora pivnițele și vechile închisori. În clădirea principală trebuie neapărat să admirati Sala Tronului, realizată în secolul al XV-lea în stil renascentist. Continuam calatoria prin Transilvania catre Cluj, oras care este un adevarat muzeu in aer liber. In drum vom vizita Salina TURDA - reprezinta unul dintre obiectivele turistice majore din tara noastra, fiind oficial recunoscuta de revista NATIONAL GEOGRAPHIC. Considerata drept un adevarat muzeu de istorie al mineritului în sare, datorita starii excelente de conservare a lucrarilor miniere si a utilajelor utilizate la transportul sarii, alaturi de grija cu care s-au efectuat lucrarile de pregatire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au facut ca istoria si legenda sa se împleteasca armonios aici.
Dupa amiaza vom face un tur pentru a simti mai bine atmosfera medievala a vechiului oras. Vom porni din Piata Unirii unde se afla doua dintre cele mai cunoscute obiective turistice, Biserica Sfantul Mihail construita in stil gotic si statuia ecvestra a lui Matei Corvin, Palatul Banffy unde acum se afla Muzeul National de Arta al Transilvaniei,vom merge pe renumita strada Iuliu Maniu unde veti remarca similitudinea perfecta a caselor de pe ambele trotuare, asa numita “strada in oglinda”, Teatrul National Lucian Blaga, statuia lui Avram Iancu, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei. Putem incheia seara relaxandu-ne la Casa TIFF inaugurată în 2012, cu ocazia celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film „Transilvania", Cazare si cina hotel Victoria 3*; www.hotelvictoriacluj.ro (sau similar)
 
Ziua 3: CLUJ
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii Gradinii Botanice “Alexandru Borza”, unul dintre simbolurile orasului. Vom admira o paletă largă de specii şi varietăţi horticole decorative a căror formă şi culoare se schimbă după sezon. Menţionăm aici rosariumul ce conţine aproximativ 250 de soiuri de trandafiri şi colecţiile de: crini, dalii, cale si gladiole. Mai putem vizita şi Turnul de Apă, o grădină japoneză şi una romană, plus un nufăr uriaş. Nu poţi să pleci din Cluj fără să urci pe Cetăţuie. Acolo găseşti şi hotelul Belvedere, unul dintre cele mai frumoase din Cluj. Plus câteva terase unde poţi bea o cafea în timp ce ai la picioare tot oraşul. Cetăţuia se află pe malul stâng al Someşului şi e o fortificaţie construită in perioada Habsburgică (în prima parte a sec. al XVIII-lea)  în vârful dealului cu acelaşi nume. Cazare si cina hotel Victoria 3*
 
Ziua 4: CLUJ –– Pasul Tihuta – Bistrita – SUCEVITA
Mic dejun. Vom mai admira frumoase locuri transilvanene in drumul catre “dulcea Bucovina”.
Vom continua drumul superb ce serpuieste printre muntii impaduriti prin Pasul Tihuta (sau Pasul Bargaului), situat pe Valea Bistritei, la poalele Muntilor Bargau. In departare se vad Muntii Rodnei, Muntii Suhard si Muntii Calimani. Pe traseu vom face o scurta oprire la  hotelul-castel din Pasul Tihuţa, ce poartă numele celui mai cunoscut vampir, Contele Dracula. Continuam calatoria si admiram peisajele ce iti taie rasuflarea pana ajungem in Bucovina – vesela gradina si pamant binecuvantat de Dumnezeu. Seara vom ajunge la Sucevita.  Cazare si cina Complex Turistic Bucovina 4*; www.popas.ro (sau similar)
 
Ziua 5: SUCEVITA – Mn.MOLDOVITA – M. VORONET - Mn.HUMOR - Marginea – SUCEVITA
Mic dejun. Program liber la alegerea turistilor sau vom incepe *optional vizita prin Bucovina. Ne vom indrepta spre renumitele lacasuri de cult: Mn. Sucevita, Mn.Moldovita, Mn.Voronet, Mn. Humor si vom face o scurta oprire la Marginea – important centru al ceramicii negre. Seara reintoarcere in Sucevita. Cazare si cina la Complex Turistic Bucovina 4*; (sau similar)
 
Ziua 6: SUCEVITA – CONSTANTA
Mic dejun.Vom avea o zi dedicata drumului de intors spre casa. In cursul serii sosire la Constanta.
 
Tarif Early booking: 1440 lei/persoana in camera dubla
(Grup minim 35 persoane)
*Tarif excursie cu reducere pentru inscrieri pana la 10.06.2021
 
 
TARIF standard: 1.495 lei/persoana
(Grup minim 35 persoane)
 
La inscriere se achita un avans de minim 300 lei/persoana, diferenta se va plati pana la 10.06.2021
 
SERVICII INCLUSE:
- Transport autocar clasificat minim 2*
- Parcari; vizitele cuprinse in program
- 5 nopti cazare cu mic dejun (1 noapte Fagaras htl 3*; 2 nopti Cluj htl 3*; 2 nopti Sucevita htl 4*)
- 5 cine
- Ghid insotitor din partea agentiei
- Asigurare de insolvabilitate/faliment
 
NU SUNT INCLUSE:
- Biletele de intrare la muzee si obiective turistice
- Excursia optionala din ziua a 5-a = 80 lei/pers (Grup minim 25 pers)
 
NOTA: 
- Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile, cu respectarea in totalitate a serviciilor mentionate in program.
 
 
 

Servicii incluse

- Transport autocar clasificat minim 2* - Parcari
vizitele cuprinse in program - 5 nopti cazare cu mic dejun (1 noapte Fagaras htl 3*
2 nopti Cluj htl 3*
2 nopti Sucevita htl 4*) - 5 cine - Ghid insotitor din partea agentiei - Asigurare de insolvabilitate/faliment

Servicii neincluse

- Biletele de intrare la muzee si obiective turistice - Excursia optionala din ziua a 5-a = 100 lei/pers (Grup minim 25 pers)

 

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.