Christian Travel > Craciun 2021 > Viena

Viena

4 stele

Viena - Austria

Sejur, Mic dejun

Transport: Avion

Valabilitate oferta: 23.12.2021 - 27.12.2021, 5 zile / 4 nopti

554 Euro / Persoana

Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG

REZERVA OFERTA

Detalii oferta

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA      
Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG
Transport avion 
 
23 decembrie Bucuresti – Viena
Intalnire la ora 04:30 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 06:30. Sosire la Viena la ora 07:10. Dupa recuperarea bagajelor, imbarcare in autocar si transfer la hotel. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Seara, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena. 
24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului 
Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena.                       Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4*. Tarif: 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse: 1 welcome drink si 1 bautura la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon. (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena. 
25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun
Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu ghid local de limba romana inclus (se achita doar c/v biletului de intrare) sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena. 
26 decembrie Viena – Piata de Craciun
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.    
27 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg - Bucuresti
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Timp liber la dispozitie in Viena.  Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS767 cu decolare la ora 21:10. Aterizare in Bucuresti la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.
 
Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori
- 554 Euro adult loc in camera dubla
- 554 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar                                         
- 354 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera       
- 674 Euro adult loc in camera single          
 
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 1 Bagaj de mana de 8 kg si 1 bagaj de cala de 23 kg incluse !
- Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend ANANAS 4* situat central sau similar
- 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie (meniu 3 feluri cu paine si apa incluse, fara bauturi)
- Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 55 Euro/persoana)
- Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
- Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel
- Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul de grup
- Transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Insotitor de grup
 
Servicii neincluse:
- Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4* (se rezerva din tara). Tarif: 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse: 1 welcome drink si 1 bautura la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)
- asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase: 
- Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia 

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 1 Bagaj de mana de 8 kg si 1 bagaj de cala de 23 kg incluse
- Taxele de aeroport si combustibi
- 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend ANANAS 4* situat central sau similar
- 1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie
- Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester
- Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
- Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn - hotel
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Cina Festiva de Craciun la Hotel Austria Trend Ananas 4* (se rezerva din tara). Tarif: 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse: 1 welcome drink si 1 bautura la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 - 22:30/23:00) - asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

 

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.