Despre Christian Travel

echipa

Agentia de turism CHRISTIAN TRAVEL a fost infiintata la inceputul anului 1994 de Dna.Prof. Cora Gavrila , sub motto-ul " turismul - act de cultura ".

La inceput am oferit turistilor nostri programe prin care sa cunoasca leaganul civilizatiei universale - GRECIA - cu incredibila stralucire a luminii ei reale si spirituale. Apoi programele noastre s-au diversificat cu tari si civilizatii din intreaga lume.

Echipa de profesionisti ai Agentiei CHRISTIAN TRAVEL, de la inceputul activitatii sale, a avut constant in vedere - pe langa diversificare - ridicarea calitatii serviciilor turistice si a reusit sa se impuna prin seriozitate si prin grija de a transforma fiecare excursie, pentru fiecare turist intr-un regal al sufletului care sa-l recheme pentru a descoperi cu noi Lumea cu toate frumusetile ei materiale si spirituale. Nu in ultimul rand, telul nostru este sa facem cunoscuta Romania in lume pentru ca ea sa devina pentru fiecare vizitator strain "Romania inimii sale".

Realizam aceste deziderate prin diversele programe (culturale, de afaceri, sportive, religioase) de grup si individuale, pe segmente de varsta si preocupari. Biroul nostru se afla in centrul orasului Constanta, pe strada Tudor Vladimirescu nr.30 A ( in apropierea Liceului Pedagogic) Colectivul nostru este oricand gata pentru a va ajuta sa realizati in conditii optime (ca pret si programe) visul Dv... excursiile. Va asteptam !

Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.