Christian Travel > Excursie Istanbul 2019 plecare din Constanta > I S T A N B U L - orasul celor doua continente

I S T A N B U L - orasul celor doua continente

4 stele

Istanbul - Turcia

Excursie, Mic dejun

Transport: Autocar

Valabilitate oferta: 14.10.2019 - 18.10.2019, 5 zile / 4 nopti

195 Euro / Persoana

Cetate milenara, intinsa pe doua continente, Istanbulul este un imens muzeu

REZERVA OFERTA

Detalii oferta

I S T A N B U L - orasul celor doua continente
14.10 – 18.10.2019
Autocar 5 zile/4 nopti
 
   Cetate milenara, intinsa pe doua continente, Istanbulul este un imens muzeu şi în acelasi timp o moderna metropola europeana plina de viata.
Patrimoniul artistic al Istanbulului este atat de vast incat i-ar trebui vizitatorului zile sau luni intregi pentru a-l vedea în intregime; dar fie şi numai o zi în „Cetatea Eterna” poate imbogati pe oricine cu amintiri pretioase, care sa-i ramana ca un tezaur pentru toată viata.
Prea mare şi prea complex pentru a putea fi prezentat în câteva randuri, va invităm să-l vizitati si 
sa-l descoperiti, prezentandu-va doar cateva din obiectivele demne de vizitat.
 
Ziua 1 – Ora 06:00 plecare din Constanta de la sediul agentiei. Sosire Istanbul. Cazare Hotel Martinenz 3* www.otelmartinenz.com/ (sau similar).
Ziua 2 - Mic dejun. Program liber pentru a putea vizita si revedea fiecare, dupa preferinte, locuri si obiective turistice ce au adus faima marelui oras sau *optional: tur cu ghid local pentru a vizita Moscheea Albastra – singura moschee din Turcia cu sase minarete si celebra datorita celor 20.000 de placi din faianta albastra folosite la decorarea interiorului, Muzeul Sfanta Sophia, Palatul Topkapi, iar ultima oprire Marele Bazar – cea mai mare si atractiva zona de cumparaturi din lume. Apoi puteti continua admirarea cladirilor renumite ale Istanbulului si a minunatei privelisti asupra Stramtorii cu o Croaziera pe Bosfor. Cazare Hotel Martinenz 3* www.otelmartinenz.com (sau similar).
Ziua 3  – Mic dejun. Program la dispozitia turistilor pentru vizitarea orasului sau *optional a  Palatului Dolmabahce situat pe malul European al Bosforului. Palatul este unul dintre cele mai fascinante din lume, un simbol al maretiei Imperiului Otoman. Ziua va continua cu o plimbare pe mare spre Buyukada care este cea mai mare dintre cele noua insule ale Printilor din Marea Marmara, nu departe de Istanbul .Aici veti face un tur al insulei cu trasura deoarece pe insula nu sunt permise vehiculele motorizate. 
Cazare Hotel Martinenz 3* www.otelmartinenz.com (sau similar).
Ziua 4 – mic dejun. Program liber pentru a continua periplul prin marele oras sau pentru cumparaturi si suveniruri.. Cazare Hotel Martinenz 3* www.otelmartinenz.com (sau similar).
Ziua 5 – Mic dejun. Plecare spre tara. 
    
PRET:  195 Euro/persoana/ cazare in camera dubla
             (grup minim 40 de persoane)
 
La inscriere, se achita un avans de 100 euro/persoana.
Pentru grup intre 25-30 de persoane, pretul se majoreaza cu 30 euro/persoana.
 
SERVICII INCLUSE:
transport cu autocarul Constanta – Istanbul - Constanta
4 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3*
ghid insotitor din partea agentiei
 
NU SUNT INCLUSE :
asigurarea medicala: 43 lei/pers 
intrarile la obiectivele turistice 
excursiile optionale:
ISTANBUL Tur pietonal cu ghid local si Croaziera pe Bosphor = 30 euro/pers (biletele de intrare la obiectivele turistice nu sunt incluse);
Insula Printilor + Palatul Dolmabahce = 40 euro/pers (biletele de intrare la obiectivele turistice nu sunt incluse).
 
ACTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la data intrarii in Turcia
 
Contravaloarea excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii +  2 %.
 
  NOTA:
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierii. 
Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei pe zile cu respectarea in totalitate a serviciilor mentionate in program.
Clasificarea hotelurilor este cea acordata in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia.
In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora ca: schimbari de program din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc., ce pot avea consecinte in derularea programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si, in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
In cazul in care unui turist i se va interzice ,de catre autoritatile de frontiera, iesirea sau intrarea din/in tara respectiva, acestuia nu i se mai poate restitui nimic din contravaloarea excursiei iar agentia nu va  suporta  cheltuielile  necesare repatrierii.
 
 
 
 
 

Servicii incluse

- transport cu autocarul Constanta - Istanbul - Constanta
- 4 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3*
- ghid insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurarea medicala: 43 lei/pers - intrarile la obiectivele turistice - excursiile optionale: ISTANBUL Tur pietonal cu ghid local si Croaziera pe Bosphor = 30 euro/pers (biletele de intrare la obiectivele turistice nu sunt incluse)
Insula Printilor + Palatul Dolmabahce = 40 euro/pers (biletele de intrare la obiectivele turistice nu sunt incluse).

 

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.