Christian Travel > Excursie Obzor Nessebar > Circuit plecare Constanta

Circuit plecare Constanta

4 stele

- Bulgaria

Circuit, All Inclusive

Transport: Autocar

Valabilitate oferta: 24.05.2019 - 26.05.2019, 3 zile / 2 nopti

120 Euro / Persoana

excursie de 3 zile la Nessebae si ozor

REZERVA OFERTA

Detalii oferta

OBZOR / NESSEBAR, BULGARIA
Autocar: 24.05 - 26.05.2019
3 zile/ 2 nopti
 
Statiunea Obzor este amplasata pe malul Marii Negre din Bulgaria, fiind inclusa in municipiul Nessebar, provincia Burgas. Orasul Obzor este o asezare veche cu numeroase descoperiri arhitecturale, fragmente ceramice, ramasite ale unor ziduri de cetate si multe alte vestigii istorice. Grecii antici au numit orasul Heliopolis (Orasul Soarelui), iar in zilele noastre, acesta dezvaluie un melanj de muzică, lumini si culoare, cu mirosuri îmbietoare plutind în aer, un furnicar de turiști, o atmosferă veselă și dinamica de vacantă.
 
Ziua 1: CONSTANTA – OBZOR 
Ora 07:00 plecare din Constanta, de la sediul agentiei catre statiunea OBZOR, aflata in sudul litoralului bulgaresc al Marii Negre. Ziua de astazi o dedicam plimbarilor locale in Obzor, spre a ne bucura de frumusetile statiunii: panorama deosebita asupra marii, privelistea muntelui ornat cu paduri dense si arbori lime, stejari, carpeni si fagi; privelistea florilor de lime in vara timpurie este de o frumusete rapitoare, greu de uitat. Pe langa cele mai frumoase plaje, nisipuri matasoase si mangaierea soarelui, Obzor ofera multe repere culturale: biserica ortodoxa „Ioan Botezatorul”; parcul statiunii unde se gasesc coloane antice si ramasite din templul lui Jupiter, Piața Svoboda (Piața Libertații), unde se afla un turn cu ceas (un cadou oferit orașului de Obzor Beach Resort în 2006), o mică fantană arteziană, un teatru de vară, un mic parc si mai multe terase.
 
Ziua 2: OBZOR - *optional NESSEBAR
Mic dejun. Astazi, program liber in statiune, sau *optional, o excursie de cateva ore in pitorescul orasel medieval NESSEBAR, aflat la o distanta de 40 km de Obzor. Aici vom face un tur pietonal ghidat, spre a (re)descoperi impreuna frumusetile din trecut ale acestuia. Orasul de astazi este fondat pe locul stravechii asezari de pescari Messambria, din vremea tracilor, fiind unul dintre cele mai vechi din Europa, intrat din 1983 in patrimoniul UNESCO. Ruinele antice, bisericile din secolele 12-13, casele din perioada renascentista si stradutele inguste, pietruite, pe marginea carora comerciantii bulgari isi ademenesc turistii cu produse traditionale, contrasteaza in cel mai placut mod cu barcile pescaresti care ies in larg de doua-trei ori pe zi pentru a aduce pe mesele restaurantelor peste proaspat din Marea Neagra. 
 
Ziua 3: OBZOR - CONSTANTA
Dupa micul dejun ne vom pregati pentru a ne reintoarce acasa, la Constanta. In drumul nostru spre casa, vom face si o scurta oprire la VARNA, capitala maritima a Bulgariei, pentru cumparaturi individuale. 
Sosire la Constanta spre sfarsitul dupa-amiezii.   
 
Tarif early booking : 120 euro/persoana/sejur in camera DBL (reducere valabila pana la data de 22.04.2019)
Tarif normal: 130 euro/persoana/sejur in camera DBL
 
Servicii incluse:
- transport autocar
- 2 nopti cazare in hotel 4* all inclusive;
- program liber de cumparaturi la VARNA, la retur; 
- asistenta turística in limba romana din partea agentiei.
 
Servicii neincluse:
- asigurare medicala: 15 lei/persoana;
- excursie optionala la Nessebar/ziua 2 = 15 euro/pers;
- orice alte servicii care nu sunt mentionate la servicii incluse;
 
 

Servicii incluse

- transport autocar
- 2 nopti cazare in hotel 4* all inclusive
- program liber de cumparaturi la VARNA, la retur
- asistenta turistica in limba romana din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurare medicala: 15 lei/persoana
- excursie optionala la Nessebar/ziua 2 = 15 euro/pers
- orice alte servicii care nu sunt mentionate la servicii incluse

 

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.