Termeni si conditii

Acest website este detinut si administrat de SC CHRISTIAN TRAVEL SRL si are drept scop prezentarea de programe turistice – cazare, masa, transport, organizate de agentia noastra sau de agentii partenere.

Site-ul va fi utilizat de catre clienti numai in scopuri personale, non-comerciale.

Datorita volumului mare de informatii si a modificarilor care apar in activitatea turistica - oferte last minute, oferte speciale, reduceri, informatiile aparute in cuprinsul actualului site au character informativ. Este in interesul nostru de a prezenta informatii cat mai precise si depunem toate eforturile pentru a actualiza continutul si de a corecta eventualele erori. De aceea va rugam sa ne contactati pentru a verifica ultimele informatii legate de produsul pe care doriti sa il achizitionati.

Utilizarea datelor cu caracter personal va fi efectuata de catre SC CHRISTIAN TRAVEL SRL numai pentru realizarea rezervarilor si emiterea documentelor de calatorie necesare si nu va fi popularizata in alte scopuri decat cele specificate cand a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 10513, conform art.24 alin. (2) din legea nr. 677/2001.

Agentia de turism Christian Travel va pune la dispozitie o gama variata de oferte de turism. Christian Travel va ofera pachete turistice in tari precum Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, etc. Ofertele agentiei de turism Christian Travel includ vacante pe litoral sau la munte, sejururi, oferte early booking, oferte speciale sau last minute.