Descriere: Abora Buenaventura by Lopesan Hotels este situat la 500 de metri de plaja din Playa del Ingles, pe coasta de sud a Gran Canaria.
Facilitati: Are 2 piscine in aer liber inconjurate de palmieri, o piscina pentru copii si o cada cu hidromasaj. Se ofera si WiFi gratuit.
La Abora Buenaventura este oferit un program variat de divertisment pentru adulti si copii. Oaspetii se pot bucura de o sala de gimnastica gratuita.
Abora Buenaventura by Lopesan Hotels are un restaurant tip bufet si un snack & go bar. Exista, de asemenea, doua baruri la piscina si doua baruri.
Totodata, receptia este deschisa nonstop si ofera inchirieri auto si schimb valutar. Hotelul are un salon de infrumusetare si diverse magazine.
 
Dotari camere: Toate camerele de la Abora Buenaventura au balcon privat cu vedere la gradina sau la piscina. Exista un televizor cu canale gratuite si puteti inchiria un seif. Baia privata este dotata cu uscator de par.
Localizare: Proprietatea sa afla la 30 de km de aeroportul Gran Canaria, adica la aproximativ 20 de minute de mers cu masina.
Pagina Web: https://www.lopesan.com/en/hotels/spain/gran-canaria/playa-del-ingles/abora-buenaventura/    
 


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Gran Canaria - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Abora Buenaventura by Lopesan Hotels, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate